Kalender 2017

Onsdagsträningar

På onsdagsträningarna träffas vi och tränar vindsurfing. Nytt för i år är att träningen endast riktar sig till redan medlemmar i UVK. [Mer info] Vill du testa på vindsurfing, anordnar UVK två prova-på-tillfällen i sommar för icke medlemmar. 

OBS! Det krävs anmälan för onsdagsträningarna! Anmälan öppnar klockan 12.00 dagen innan och görs i formuläret här! Har du inte anmält dig har du fortfarande möjlighet att medverka, men vi kan tyvärr bara erbjuda detta i mån om plats. Maximalt antal deltagare är satt till 12 personer per onsdagsträning. Allt detta är för att öka kvalitén på träningen så att de medverkande får större möjlighet att utvecklas!

Preleminära datum för 2017

 Juni

7/6, 21/6, 28/6

Augusti

9/8, 23/8, 30/8

Övriga Event

Säsongsuppstart - söndag 9 april kl. 13.00

Säsongen inleds med vårstädning av lokaler samt genomgång och vård av låneutrustningarna. Efter utfört jobb bjuder klubben på grillkorv, kaffe/saft.

 

Sommarfest - lördag 17 juni kl. 17.00

Mer info kommer.

 

Kräftskiva på Alnäs – lördag 26 augusti kl. 19.00

Årliga kräftskivan!

 

KMdatum ej fastställt, lö/sö under augusti-september.

Datum bestäms ca  en vecka innan beroende på väderprognos.

 

Säsongsavslutning - söndag 29 oktober kl. 13.00

Riggar ihop och se över UVK-utrustningen och grilla korv.

 

Jul-knyt – lördag 9 december kl. 19.00

 

Surfkurser

UVK erbjuder en 2-dagars helgkurs för dig som vill ta det första steget till att bli en vindsurfare. Nytt för i år är vi kan erbjuda fortsättningskurser tack vare Thomas som är ny instruktör i klubben. [Mer info här]

Vi kan även arrangera kurser för föreningar och företag. Förfrågan kan mailas till info@uvk.se

Prova på vindsurfing

Är du inte medlem i UVK och vill prova på vindsurfing? Då erbjuder vi prova-på tillfällen där du som nybörjare har möjlighet att testa på vindsurfing. Möjlighet finns att låna bra nybörjarutrustning samt en introduktion. På plats kan man även låna våtdräkt och flytväst. Om man inte kan ta sig tillbaka själv finns även möjlighet till följebåt! [Mer info här]

OBS! Föranmälan krävs! Anmälan öppnar klockan 12.00 dagen innan och görs i formuläret här! Har du inte anmält dig har du fortfarande möjlighet att medverka, men vi kan tyvärr bara erbjuda detta i mån om plats. Maximalt antal deltagare är satt till 12 personer per tillfälle.

Preleminära datum för 2017

Juni

14/6

Augusti

16/8

Resor

Vårresa Öland – 24-28 maj - Fullbokad