Who are we?

We are a nonprofit organization that is part of the KFUMUppsala and are working for promotion of mainly windsurfing, but also for other non-motorized water sports, such as SUP, Kite and ice-surfing.

More info

Become a member!

Would you like to become a member? Click here for more information

More info

Find us!

Alnäs Mälarvägen 14-16 756 53 Uppsala.

Mer info

Windguru Forecast

 

Inbjudan till Årsmöte och påminnelse om att registrera dig i vår medlemsportal.

Bäste medlem, Vi i UVK´s styrelse vill passa på att önska dig en god start på det nya året samt välkomna dig till klubbens årsmöte den 27:e februari kl 19:00. Mötet kommer att hållas i KFUM´s kansli på Svartbäcksgatan 20 i Uppsala (ingång från innergården). Har du ännu inte registrerat dig i vår nya medlemsportal […]

Posted in Uncategorized | Comments Off on Inbjudan till Årsmöte och påminnelse om att registrera dig i vår medlemsportal.

Nyckelutlämning

Första tillfället för utlämning av nyckeltaggar är den 11 Februari mellan kl 13-19:00 på Alnäs (KFUM-huset). För att kunna hämta ut nyckeltaggen krävs att du innan har registrerat dig som medlem på www.uvk.se och betalat årets medlemsavgift där.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Nyckelutlämning

BETALA AVGIFTEN 2018

Uppmaning till er medlemmar som ännu inte har betalat medlems/fackavgiften för 2018! Tyvärr så saknar vi i år betalningar av medlems/fackavgiften från hälften av er medlemmar. Vi vill därför uppmana er som inte har betalat att betala innan den 28 december. Ett större bortfall av betalningar påverkar verksamheten och ni som har brädfack riskera att […]

Posted in Uncategorized | Comments Off on BETALA AVGIFTEN 2018

Our Partners

 

Surfspot - Vit bakgrund-8
Offers 10% discount to all member.
[More info]