Vilka är vi?

Uppsala vindsurfingklubb (UVK) är en ideell förening som ingår i KFUM Uppsala och som verkar för främjandet av främst vindsurfing, men även för andra icke motordrivna vattensporter så som SUP, kite- och issurfing.

More info

Bli medlem!

Vill du bli medlem i surfklubben? Klicka för mer information

Mer info

Hitta hit!

Vi befinner oss på Alnäs Mälarvägen 14-16 756 53 Uppsala.

Mer info

Windguru Väderprognos

 

Senaste Inlägg

Inbjudan till Årsmöte och påminnelse om att registrera dig i vår medlemsportal.

Bäste medlem, Vi i UVK´s styrelse vill passa på att önska dig en god start på det nya året samt välkomna dig till klubbens årsmöte den 27:e februari kl 19:00. Mötet kommer att hållas i KFUM´s kansli på Svartbäcksgatan 20 i Uppsala (ingång från innergården). Har du ännu inte registrerat dig i vår nya medlemsportal […]

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Inbjudan till Årsmöte och påminnelse om att registrera dig i vår medlemsportal.

Nyckelutlämning

Första tillfället för utlämning av nyckeltaggar är den 11 Februari mellan kl 13-19:00 på Alnäs (KFUM-huset). För att kunna hämta ut nyckeltaggen krävs att du innan har registrerat dig som medlem på www.uvk.se och betalat årets medlemsavgift där.

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Nyckelutlämning

BETALA AVGIFTEN 2018

Uppmaning till er medlemmar som ännu inte har betalat medlems/fackavgiften för 2018! Tyvärr så saknar vi i år betalningar av medlems/fackavgiften från hälften av er medlemmar. Vi vill därför uppmana er som inte har betalat att betala innan den 28 december. Ett större bortfall av betalningar påverkar verksamheten och ni som har brädfack riskera att […]

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för BETALA AVGIFTEN 2018

Våra sammarbetspartner

Surfspot - Vit bakgrund-8
Erbjuder 10% till alla medlemmar.
[Mer info]