Vilka är vi?

Uppsala vindsurfingklubb (UVK) är en ideell förening som ingår i KFUM Uppsala och som verkar för främjandet av främst vindsurfing, men även för andra icke motordrivna vattensporter så som SUP, kite- och issurfing.

More info

Bli medlem!

Vill du bli medlem i surfklubben? Klicka för mer information

Mer info

Hitta hit!

Vi befinner oss på Alnäs Mälarvägen 14-16 756 53 Uppsala.

Mer info

Windguru Väderprognos

 

Senaste Inlägg

Årsmöte 2021 – 11 feb kl 18.30

Hej alla medlemmar! Här kommer inbjudan för årets årsmöte. Eftersom vi fortfarande har härjande pandemi, kommer mötet att hållas helt digital. Mötet kommer att äga rum torsdagen den 11e februari 18.30 – 21.00. Alla medlemmar är varmt välkomna att delta i mötet! Kanske har du någon fråga till styrelsen, eller rentav själv är nyfiken på […]

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Årsmöte 2021 – 11 feb kl 18.30

Julfest 2020 – Inställt!

Julfest 2020 – Inställt! På grund av skärpta åtgärder och den ökade smittspridningen i länet så ställer vi in årets julfest. Ta hand om er i höstrusket!

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Julfest 2020 – Inställt!

Säsongsavslutning 2020

  Välkommen till UVK´s säsongsavslutning på Alnäs den 10 oktober kl 13:00 Vi kommer att: Städa containrarna och gå igenom utrustningen. Städa klubbstuga och övriga utrymmen. Rensa ur ej betalda brädfack. Grilla korv och snacka surf. Efter säsongsavslutningen kommer det inte vara möjligt att låna klubbens vindsurfingutrustning.   Vi ses på Alnäs!

Posted in Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Säsongsavslutning 2020

Våra sammarbetspartner

Surfspot - Vit bakgrund-8
Erbjuder 10% till alla medlemmar.
[Mer info]