Kalender 2021

Onsdagssurf

På onsdagssurf träffas vi och vindsurfar. Onsdagssurf är till för medlemmar i UVK som vill ha möjlighet att komma ut på vattnet och kunna få lite tips samt bli upphämtade med båt (om det skulle behövas). [Mer info] Vill du testa på vindsurfing, anordnar UVK ett prova-på-tillfällen i sommar för icke medlemmar.

Det kostar 50:- per tillfälle att deltaga och anmäler dig i vår medlemsportal när du är inloggad. Anmälan öppnar på torsdagen veckan innan (Maximalt antal deltagare är satt till 12 personer per onsdagsträning då vi har begränsat antal utrustningar.)

Datum för 2022

 Juni

  • 22/6
  • 29/6

Augusti

  • 24/8
  • 31/8

Event för klubbmedlemmar Datum för 2022

Ölandsresa – Kristihimmelsfärd

Klubben åker till Hagapark på Öland för att deltaga i Sveriges största vindsurfing event. Boendet som klubben bokat är fullt men det finns goda möjligheter till camping på egenhand. www.hagapark.se

Kräftskivan – 27 augusti 

Traditionsenlig kräftskiva i vår klubbstuga på Alnäs.

Säsongsavslutning – 30e oktober

Julfest – 10e december

Surfkurser

UVK erbjuder en 2-dagars helgkurs för dig som vill ta det första steget till att bli en vindsurfare.  [Mer info här]

Datum för 2022

2-3 Juli

30-31 Juli

13-14 Augusti

Vi kan även arrangera kurser för föreningar och företag. Förfrågan kan mailas till info@uvk.se

 

 

Prova på vindsurfing

Är du inte medlem i UVK och vill prova på vindsurfing? Då erbjuder vi prova-på tillfällen där du som nybörjare har möjlighet att testa på vindsurfing. Möjlighet finns att låna bra nybörjarutrustning samt en introduktion. På plats kan man även låna våtdräkt och flytväst. Om man inte kan ta sig tillbaka själv finns även möjlighet till följebåt! [Mer info här]

OBS! Föranmälan krävs! Anmälan öppnar klockan 12.00 dagen innan och görs i formuläret här! Har du inte anmält dig har du fortfarande möjlighet att medverka, men vi kan tyvärr bara erbjuda detta i mån om plats. Maximalt antal deltagare är satt till 12 personer per tillfälle.

Datum för 2022

Juni

  • 15/6

Augusti

  • 17/8