Årsmöte 28/2 & Nya avgifter

Nu är det nytt år med nya möjligheter! I år är kanske året du sätter framåt-loopen, gippen eller kanske vattenstarten! Hoppas du är taggad för en ny vindsurfingsäsong, för det är vi i styrelsen!

Den 28/2 kommer årsmötet att hållas och vi ser gärna att så många medlemmar deltar! Årsmötet kommer att vara ett hybridmöte, alltså finns både möjlighet att vara med på distans via Microsoft Teams, eller fysiskt på plats. (Klart du ska vara med på plats, där bjuds även på fika till alla deltagare)  Årsmötet startar 18.30 28/2. Information om lokal kommer senare.

Vidare påminner vi att betala er medlemsavgift (Och fackavgift) för 2024. Detta görs via https://uvk.se/member/

Observera även att vi i år ändrar hur åtkomst till nybörjarutrustning kommer att gå till för. Nytt för i år är att ifall åtkomst önskas till nybörjarutrustning samt wingfoil, kommer en extra avgift utöver medlemsavgiften att tas ut. Det innebär också att alla tidigare koder till nyckelskåpet har raderats.

Wingfoil: 1000 SEK per år.

Nybörjarutrustning: 350 SEK per år.

Avgiften tas ut för att säkerställa att klubben kan tillhandahålla material av god kvalitet och kompensera för slitaget som utlåningen medför.

Med vänliga hälsningar, Styrelsen