Info/Intressekoll för årets surfresor!

Hej alla medlemmar KFUM Uppsala Vindsurfingklubb!

Under 2015 ökade antalet medlemmar i UVK från 181 till 229 personer, en ökning med hela 48 personer! Detta tycker naturligtvis vi i styrelsen är jätteroligt och det är ett tydligt tecken på att vindsurfingintresset i Uppsala är på framfart!
Av denna anledning skulle vi i styrelsen vilja erbjuda våra medlemmar att följa med på ledarledda vindsurfingsurfresor under sommaren 2016 och med detta inlägg vill vi undersöka förutsättningarna för detta, d.v.s. om det finns något intresse bland er medlemmar.

Vi i styrelsen har som ambition att försöka representera samtliga medlemmar och arrangera surfresor som passar alla kunskapsnivåer. Vi kommer att försöka genomföra en surfresa utomlands i sommar där målgruppen är de medlemmar som redan kan vattenstarta, köra med hängsele och stå i fotstroppar (mer info om denna resa kommer inom kort). Vi har även en resa bokad till Haga Park på Öland under Kristi Himmelsfärdshelgen vilket är ett mer nybörjarvänligt surfställe med stadig vind och långgrund sandbotten. Vi har även på förslag att vi borde anordna ytterligare en långhelg/vecka i sommar
på Haga Park (förslagsvis 16-19 juni) som riktar sig mot dig som kanske nyligen har börjat vindsurfa och är sugen på att lära dig plana/köra stroppar/surfa med sele. Naturligtvis får även mer meriterade vindsurfare följa med på en sådan resa, men fokus ligger på dig som nyligen har börjat vindsurfa och som vill lära dig mer.

Känner du dig träffad av det sistnämnda? Hör då jättegärna av dig till oss så att vi kan se att det finns ett intresse för en sådan resa. Skicka ett mail till info.uvk@gmail.com, eller skriv till oss här på facebook.

Mer info om övriga resor kommer inom kort!
/ Styrelsen

 

TJO_8175_low