Ölandsresa Kristi Himmelfärd!

Hej alla UVKs surfare!

Nu är det dags att fundera på om man vill hänga med på Uppsala Vindsurfingsklubbs vårresa till Haga Park på Öland, ons-sön, 10 – 13 maj (Kristi Himmelfärd).

OBS: anmälan är bindande! Svar senast  söndag den 4 februari kl. 18! Hård deadline! Dvs du måste betala din del även om du ändrar dig sedan.

Jag har preliminärbokat 4 st stugor (4 sängplatser+2 platser i bäddsoffan) på campingen i Haga Park = totalt 24 möjliga platser. Stugorna har kök, allrum, två sovrum och toalett. Dusch finns i nära anslutning till stugbyn.
http://www.hagapark.se/camping_pa_oland/stugor_pa_oland/

Ons-sön innebär 4 nätter och kostnaden per stuga är 3300 :-. Det blir då 825:-/person (om vi fyller minst 4 platser i varje stuga, annars blir det dyrare).

Haga Park är långgrunt och är perfekt ställe för nybörjare och surfare som behöver träna på sin teknik. Det är brådis med att bestämma sig! Inom 7 dagar måste jag meddela campingen hur många stugor vi definitivt bokar. Jag måste ha ditt svar senast tisdagen den 30 januari.

OBS! Anmälan är bindande! Dvs du måste betala din del även om du ändrar dig sedan. Man måste även vara medlem i klubben för att kunna hänga med.

Resan ner till Öland står du för själv men ibland så har vi gått ihop och samåkt.

Anmäl dig via mejl  till surfandrea1@gmail.com
Har du frågor är det bara att höra av sig till oss. Vi ber om ursäkt för kort varsel, men Haga Park mejlade mig idag och ville ha svar snabbt angående detta.

Surf´s up!

Andrea Andrenuccis foto.