Sommarens kurser och event 2023

Hej alla medlemmar!

Hoppas ni är taggade för sommarens surf! Här följer lite info om sommarens kurser och event.

Nybörjarkurser

Våra populära helgkurserkommer att hållas igen i sommar som vanligt. Kursen ger en perfekt start attkomma igång med ditt vindsurfande. Hittills har vi följande datum för sommaren:

17-18 Juni – 2×5 timmar

15-16 Juli – 2×5 timmar

Mer info och anmälan finner ni på vår hemsida: https://uvk.se/sv/surfkurser_ny/

Wingfoil-kurser

Nytt för i år äratt vi kommer att hålla i wingfoil-kurser. Mer info och datum för detta kommer snart!

Onsdagsträning

Våra onsdagsträningar tar en lite annan form för sommaren. Nytt för i år är att man nu anmäler sig till två tillfällen åt gången. Tanken med detta är att få bättre sammanhållning i gruppen samt ge bättre möjligheter att utvecklas. Genom att deltaga på två onsdagsträningar ökar chanserna enormt att bli ännu mer självständig som vindsurfare! För datum, besök vår kalender: https://uvk.se/sv/kalender/. Anmälan görs som inloggad medlem på vår hemsida.

Prova på

Vi har undersommaren två prova på tillfällen. Dessa tillfällen är på 1.5h och är en brabörjan ifall man senare funderar på att gå en nybörjarkurs. Mer info och anmälan:https://uvk.se/sv/prova-pa/

Hjälp frånmedlemmar

För onsdagsträningar och prova-på tillfällen behöver vi er hjälp som medlemmar.Detta är guld värt och ett kul tillfälle. Ingen kunskap krävs för att hjälpa till på dessa tillfällen. Vill du vara med och hjälpa till? Skriv upp dig i följande dokument:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iVoSWS-X6QWQovg4RFDJHWcrqEm3t7p2TXjnlKB2KGw/edit?fbclid=IwAR2GgjOQwhfXMmDg2Xa2j1To9XngpYbJXDY3FBTYo4latGxrhoaiIZc75wM#gid=0