Wingfoil

Plötsligt händer det!

NU erbjuder klubben äntligen efterlängtade wingfoil-kurser! Kurserna hålls i två former, en 5 timmars kurs som ger en stadig grund att stå på och perfekt för dig som vill kunna köra själv. Klubben erbjuder även en kortare 2-timmars introduktion för att prova på och lära sig hantering av vinge och annat. Den lämpar sig i första hand till dig som har vindsurfat tidigare och endast vill ha en introduktion till wingfoil.

Datum och kursanmälan hittar ni under http://uvk.se/sv/wingfoil-kurser/ ‎

Sommarens kurser och event 2023

Hej alla medlemmar!

Hoppas ni är taggade för sommarens surf! Här följer lite info om sommarens kurser och event.

Nybörjarkurser

Våra populära helgkurserkommer att hållas igen i sommar som vanligt. Kursen ger en perfekt start attkomma igång med ditt vindsurfande. Hittills har vi följande datum för sommaren:

17-18 Juni – 2×5 timmar

15-16 Juli – 2×5 timmar

Mer info och anmälan finner ni på vår hemsida: https://uvk.se/sv/surfkurser_ny/

Wingfoil-kurser

Nytt för i år äratt vi kommer att hålla i wingfoil-kurser. Mer info och datum för detta kommer snart!

Onsdagsträning

Våra onsdagsträningar tar en lite annan form för sommaren. Nytt för i år är att man nu anmäler sig till två tillfällen åt gången. Tanken med detta är att få bättre sammanhållning i gruppen samt ge bättre möjligheter att utvecklas. Genom att deltaga på två onsdagsträningar ökar chanserna enormt att bli ännu mer självständig som vindsurfare! För datum, besök vår kalender: https://uvk.se/sv/kalender/. Anmälan görs som inloggad medlem på vår hemsida.

Prova på

Vi har undersommaren två prova på tillfällen. Dessa tillfällen är på 1.5h och är en brabörjan ifall man senare funderar på att gå en nybörjarkurs. Mer info och anmälan:https://uvk.se/sv/prova-pa/

Hjälp frånmedlemmar

För onsdagsträningar och prova-på tillfällen behöver vi er hjälp som medlemmar.Detta är guld värt och ett kul tillfälle. Ingen kunskap krävs för att hjälpa till på dessa tillfällen. Vill du vara med och hjälpa till? Skriv upp dig i följande dokument:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1iVoSWS-X6QWQovg4RFDJHWcrqEm3t7p2TXjnlKB2KGw/edit?fbclid=IwAR2GgjOQwhfXMmDg2Xa2j1To9XngpYbJXDY3FBTYo4latGxrhoaiIZc75wM#gid=0

Säsongsuppstart (Söndag 7e maj)

Nu är det dags för säsongsuppstart för 2023!

Kort och gott. Vi fixar i ordning våra lokaler, området kring klubbstugan och går i genom utrustningen inför kommande säsong. Som vanlig bjuder klubben på korv med tillbehör.
Så ta chansen! Kom och träffa andra medlemmar och styrelsen i UVK, det är vi tillsammans som är UVK.
Datum: 7e maj! Tid: 10:30-14:00 (Kan du inte vara med under hela tiden går det bra att droppa in en stund)

Årets första sommarevent!

Nästa vecka startar Uppsala Vindsurfingklubbs sommaraktiviteter!
 
På onsdag kör vi årets första prova-på tillfälle! Alla är välkomna att testa på vindsurfing. Anmälan öppnar på tisdag vid 12.00 och görs på följande länk: https://uvk.se/sv/prova-pa/
 
Onsdagen den 17/6 kör vi första onsdagssurfet! Mer info om detta hittar ni här på hemsidan!
 
Vi ses!

Årsmöte 2021 – 11 feb kl 18.30

Hej alla medlemmar!

Här kommer inbjudan för årets årsmöte. Eftersom vi fortfarande har härjande pandemi, kommer mötet att hållas helt digital. Mötet kommer att äga rum torsdagen den 11e februari 18.30 – 21.00. Alla medlemmar är varmt välkomna att delta i mötet! Kanske har du någon fråga till styrelsen, eller rentav själv är nyfiken på att gå med i styrelsen.

Vanligtvis brukar klubben bjuda på fika, men vid detta tillfälle får man tyvärr stå för fikat själv 😉

Möteslänk och dagordning följer närmare inpå mötet.

 

Eventet på facebook:

https://fb.me/e/1OgVoYLpr